Etsi painamalla Enter tai sulje haku painamalla ESC

KESÄTREENIT KIRKKONUMMI

 

Tule mukaan ainut kertaiseen kesän ulkotreeniryhmään Kirkkonummelle! Kesän ulkotreenit alkavat 23. toukokuuta, treenit pidetään aina 1x viikossa torstaisin klo 19-20 vaihtuvalla lokaatiolla. Ulkotreenien tarkoituksena on harjoitella monipuolisesti ja hyvällä mielellä raikkaassa kesäsäässä.

Treenit pitävät sisällään lihaskuntoa, liikkuvuutta, kestävyyttä tasaisen vaihtuvalla twistillä. Treenien tarkoituksena on pitää hauskaa, mutta samalla taata monipuolinen liikkuminen ainakin kerran viikossa, kivalla porukalla! Ulkotreeneihin voit osallistua millä kuntotasolla tahansa, meillä treeneihin löytyy aina helpompi tai vaikeampi vaihtoehto. Aino vaatimus osallistumiselle on, että kykenet juoksemaan kevyesti muutaman minuutin ajan.

ULKOTREENIRYHMÄ KESÄ 2024

Kesätreenit kestävät 6 viikkoa (23.5-27.6), mukaan mahtuu 12 osallistujaa.

  • Torstaisin klo 19-20, hinta 70€ / 6 kertaa
  • Vaihtuva paikka:
    • 23.5/ 13.6 Varuboden kenttä
    • 30.5/ 27.6 Kirkkonummen lähiliikuntapaikka
    • 6.6/ 20.6 Jerikonmäen portaat

BOOTCAMP-ULKOTREENIRYHMÄT

 

SISU-Training Bootcamp on hyvän mielen ulkotreeniryhmä, jonka intohimona on treenata läpi vuoden ulkona.  Ulkotreeneissä pääset nauttimaan raikkaasta, joskin myös rajusta Suomen ilmastosta. Tärkeintä näissä treeneissä on kuitenkin nauttia liikunnasta ja pitää hauskaa!

Bootcamp -ulkotreeniryhmät treenailevat tällä hetkellä maanantaisin Munkkiniemen rannan ympäristössä ja Mustikkamaan liikuntapuiston ympäristössä. Nämä ryhmät ovat pitäneet yhtä jo usean vuoden ajan, eikä ihmekään, sillä ihmiset ryhmässä motivoivat toisiaan ja treeni on hauskaa!

Treenit pitävät sisällään lihaskuntoa, liikkuvuutta, kestävyyttä tasaisen vaihtuvalla twistillä. Treenien tarkoituksena on pitää hauskaa, mutta samalla taata monipuolinen liikkuminen ainakin kerran viikossa, kivalla porukalla! Bootcamp -ryhmiin voit osallistua millä kuntotasolla tahansa, meillä treeneihin löytyy aina helpompi tai vaikeampi vaihtoehto. Aino vaatimus osallistumiselle on, että kykenet juoksemaan kevyesti 2min ajan.

BOOTCAMP- RYHMÄT KEVÄT 2024

Kevät- & kesäkausi 2024 käynnissä. Syksyn 2024 kausi alkaa 16.8

Munkkiniemen uimaranta 17:45

Mustikkamaa liikuntapuisto 19:15